Nederlands English
 
Home    >    Nieuws    >    Algemeen nieuws

Consulting Nieuws

Contracting Werkzaamheden voor Export2018-01-10

front-view-200-tons-mooring-winch

 

Voor een offshore equiment exporteur verzorgt Christopher Consulting contracting werkzaamheden.

Er is een balans gecreëerd in verschillende overeenkomsten, zodat minder risico wordt gelopen m.b.t. aansprakelijkheden.

Wilt u ook "the battle of the forms" van uw contract uitbesteden bij een contracting specialist, vraag hier naar onze mogelijkheden.

 

Verhuur Light Taut Wire Systeem2018-01-02

christopher-taut-wire

 

De maritieme afdeling van Christopher Consulting heeft met haar verhuurservice gezorgd voor de levering van een Light Taut Wire Systeem aan boor van Jumbo Javelin.

Een Light Taut Wire positioneringssysteem kan worden gebruikt voor het dynamisch positioneren van een schip. Met dit systeem kan een zeer precieze meting worden verkregen van de positie van het schip ten opzichte van een gewicht dat wordt neergelaten op de zeebodem.

 

 

jumbo-javelin-01

 

Heeft u ook interesse in een nieuw Light Taut Wire Systeem of in onze verhuurservice? Vraag hier naar onze mogelijkheden. 

Aankoop Boarding Equipment voor Nieuwbouw 65m Jacht2017-11-27

 

render-20

Voor een nieuwbouw project is Christopher Consulting belast met aankoopwerkzaamheden voor de verwerving van boarding equipment, bestaande uit:

Het schip is 65m en boven de 500GT met LRS, Cayman Islands.

Onze aanvragen zullen worden verstuurd naar gerenommeerde boarding equipment leveranciers. De aanbesteding zal plaatsvinden midden april 2018, de levering van equipment staat gepland voor juni 2019. Voor meer informatie kunt u hier contact opnemen met onze projectmanager.

Marine Telescopic Boom Crane Te Koop2016-08-19

marine-telescoping-boom-crane-01

Voor Directe Levering Beschikbaar een Marine Telescopic Boom Kraan, type LHC11.0/20.0-14.

Capaciteit: SWL 14.0 ton @ 20m; SWL 17.7 ton @ 15.25m; SWL 26.6 ton @11.00 m. Prijs: € 365.000,-- EXW Nederland/ belastingen niet inbegrepen.

Het betreft een hydraulische marine dek kraan welke kan telescoperen met 2 hydraulische uitschuif delen. De kraan is geschikt voor algemene hijsoperaties op zeegaande schepen. 

De elektrische componenten van de boom zijn geschikt voor het werken in een "safe area. De kraan kan worden gebruitkt in een omgeving voor: haven condities & kalme zee met een safety factor van 1.25. De design kode is: DIN15018, niet gecertificeerd door een klasse bureau. Als optie kan een BV notatie worden overlegd.

Niet in de leveringsomvang inbegrepen:

Opbouwen & installeren aan boord van een schip

Additionele gereedschappen, hijsgerei of uitrustingen voor lassen, installeren en testen

Verbruiksonderdelen gedurene start-up en/ of commissioning

Boom steun marine-telescoping-boom-crane-02

Fundatie

HPU

Opberg materieel hijshaak

Andere componenten welke niet zijn genoemd in deze omschrijving.

Een optionele fundatie met geintegreerde HPU met een capaciteit van 2x 45kW kan worden geleverd om de kraan onafhankelijk te opereren. De vereiste hoogte van de pedestal dient dan minimaal 2.500mm te bedragen. Deze optie kan separaat worden aangeboden en zal de levertijd met 6 weken verlengen na orderconfirmatie. 

Voor nadere vragen en/ of een inspectiebezoek kunt u ons bellen of e-mailen onder: +31-111 407 280 sales@christophermarine.com

Op deze advertentie zijn onze "special conditions" van toepassing als volgt:

Sanitaire Container Units Te koop2015-02-26

sanitary-modules-01

Voor onmiddellijke levering beschikbaar, sanitaire container units van een zeer hoge kwaliteit, uitgevoerd in RVS.

Deze sanitaire container units kunnen worden gebruikt in maritieme & offshore omgevingen, op werkterreinen, in afgelegen gebieden en voor evenementenverhuur.

Deze mobiele units zijn volgens een Britse Defensie specificatie gebouwd en kunnen wereldwijd als 20 ft ISO gecertificeerde containers worden verscheept.

sanitary-modules-02Elke Container is uitgerust met:

5x Douche

5x WC

5x Wasbak

1x Urinoir

Dompelverwarming en pomp

 

Er is een plug & play koppeling naar een riool afvoersysteem. Een volledige manual wordt als PDF bijgeleverd. De units kunnen worden geleverd met of zonder een covertent met stalen frame.

Op dit moment zijn er ca. 47 containers op voorraad; 22 containers zijn inmiddels verkocht!

Voor prijzen en leveringscondities kunt u contact opnemen met onze afdeling Christopher Marine Contracting bereikbaar onder: sales@christophermarine.com / +31 (0) 111 407 280. 

Offshore Contracting Services2015-02-16

barge-master-t40-crane

Christopher Consulting heeft verkoopcontracten voorbereid voor de bouw van een BM-T40 Motion Compensated Knuckle Boom Kraan, welke begin 2015 is geleverd aan Koninklijke Niestern Sander voor operationeel gebruik door Wagenborg/ NAM.

Deze unieke offshore kraan is geschikt om rol, pitch en verticale bewegingen te compenseren in een Sea State 3. De BM-T40 zal gebruikt worden aan boord van Wagenborg haar pas gebouwde Walk-to-Work schip PSV Kroonborg, welke wordt ingezet voor het servicen en onderhouden van gasproductie platforms in de Noordzee.

Klik hier om de video te bekijken.

Agentuur voor Bevestigingstechniek in Offshore & Maritieme Sectoren2015-02-02

todeboChristopher Consulting is exclusief agent geworden van een leverancier van speciale bevestigingstechniek & constructies voor offshore en maritieme sectoren.

De focus voor de afzet van producten zal liggen bij scheepswerven, contractors en operators in Nederland en Groot Brittannië.

Doordat de productie door een Nederlands management team in een faciliteit nabij Belgrado wordt begeleid, kunnen "built to order" hoge kwaliteitsproducten geleverd worden tegen een scherp concurrende prijs.   

Lees meer... 

 

 

Speciaal Gebouwde Offshore Containers2014-11-25

special-offshore-container01-jpg

Christopher haar Marine Contracting divisie biedt aan 10 stuks speciaal gebouwde offshore containers voor onmiddelijke levering.

Deze containers zijn nieuw vervaardigd in 2008 in conformiteit met offshore vereisten voor het onderbrengen van generator sets, zijn nooit gebruikt en worden nu aangeboden wegens een geannuleerd contract.

Voor een informatiebrochure, prijzen en het maken van een afspraak voor een bezichtiging kunt u contact opnemen met onze verkoopafdeling onder: +31 (0) 111 407 280 of e-mailen onder: mail@christophermarine.com

Verkocht!

Marktanalyse & Tagetmarketing voor Offshore Supplier2014-08-18

offshore-equipment

Christopher Consulting is door een offshore supplier gecontracteerd voor het maken van een marktanalyse voor de afzet van producten en services in de offshore industrie. Deze opdrachtgever is gespecialiseerd in het vervaardigen van mechanische onderdelen, componenten en complete uitrustingen.  

Informeer vrijblijvend naar onze marketing- & contractingmogelijkheden welke uw bedrijf een groter marktaandeel kunnen opleveren.

Telefoon: +31- (0) 111 407 280 / mail@christopherconsulting.nl

Onmiddellijk Beschikbare Sleepservice van Rotterdam naar West Afrika2014-06-24

psv-vessel01Voor een offshore service supplier zijn wij op zoek naar projectlading, welke dient te worden verscheept op een ponton van Rotterdam naar West Afrika. 

Binnen 2,5 week zullen 2 sleepboten vertrekken met ieder een capaciteit van 150 ton sleepvermogen. Boek nu!

Voor vragen kunt u contact opnemen met onze Marine Contracting discipline onder: +31-111 407 280 / mail@christophermarine.com

 

 

Custom Made Stikstofgeneratoren2014-06-10

nitrogen-generatorChristopher Consulting heeft een verkoop- en contractingdienstverlening opgestart voor een toonaangevende Nederlandse producent van custom built stikstofgeneratoren, compressors en drogerpackages voor offshore doeleinden. 

Dure flessenleveringen met stikstof zijn niet meer nodig.Een complete range van stikstof membraamgeneratoren kan worden geleverd voor een betrouwbare dagelijkse oplossing van uw stikstofbehoeften. Gebaseerd op holle vezel membraamtechnieken, kunnen de stikstofgeneratoren 99,9% pure stikstof leveren op basis van alleen gecomprimeerde lucht. The stikstofgeneratoren packages worden compleet afgemonteerd en fabrieksgetest geleverd. Alle interconnecting piping, bekabeling en bedieningssystemen zijn inclusief. Alleen locale montage is vereist.

- Simpel design en gemakkelijke bediening

- Vereiste puurheid stikstof kan bereikt worden in minuten

- Tot 80% lagere investering in vergelijking tot PSA systemen

- Compact ontwerp, kleine footprint en een gereduceerd verbruik

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze Marine discipline onder telefoonnummer: +31 (0) 111 407 280  /  mail@christophermarine.com

Accommodatie Unit voor 50 Personen Inclusief Helideck2014-06-02

accommodation-unit-with-helideckVoor directe levering beschikbaar een compleet afgebouwde offshore accommodatie inclusief helideck.

Deze accommodatie module is ontworpen en gebouwd voor 50 personen, maar kan ook worden gemodificeerd naar uw eigen richtlijnen.

De unit is geclassificeerd als “safe area” en is gebouwd in conformiteit met Lloyds klasse.

Voor nadere vragen en/ of het maken van een afspraak voor een bezichtiging in Rotterdam kunt u met onze Marine Contracting discipline contact opnemen onder: +31-111 407 280 / mail@christophermarine.com

 

Biedingen gevraagd!

Tub Diving Systeem Verkoopproject2013-11-25

Voor een offshore equipment producent heeft Christopher marketing- en verkoopsupport geleverd voor het realiseren van een order voor de bouw van een "tub diving” systeem voor subsea infrastructuur service provider N-Sea.

Dit modulair opgebouwde systeem kan in containers worden verplaatst en is geschikt om SWL 15.0 ton last te hijsen op een werkdiepte van maximaal 100 meter onder zeeniveau. Het tub  diving systeem is geschikt voor het uitvoeren van operaties onder zware weersomstandigheden op zee in een Sea State 3 omgeving. Een geïntegreerd trolley systeem kan de 3 persoons "dive bell" direct voor een decompressiekamer positioneren. Het systeem is gebouwd in conformiteit met een Lloyd's certificering en is aan N-Sea opgeleverd medio November 2013.

U kunt hier klikken om een animatiefilm te bekijken.

Tub Diving System

Maritiem Charity Golf Tournooi2013-09-12

golf-slidingbannerYELLOW & FINCH PUBLISHERS organiseerde het 3e jaarlijkse Maritieme Charity Golf Toernooi afgelopen 12 september op de 18 holes golfbaan “Goese Golf” in Zeeland. De aanmelding was open voor professionals uit de maritieme industrie. Het totaal ingezamelde bedrag voor KiKa (Kankervrije Kinderen) was EUR 13.000,--. Het doel van KiKa is om het aantal ziektegevallen onder kinderen met 95% te laten dalen in 2025. De divisies Christopher Consulting en Marine Contracting waren aanwezig op deze prachtige dag en genoten van het samenzijn op dit goed georganiseerde evenement. 

Organiseren van Internationale Handelsbeurs2013-08-28

logo-oe13-blauw-datumVoor een subsea klant zal Christopher Consulting de gehele bedrijfspresentatie verzorgen op de aankomende Offshore Energy 2013 handelsbeurs in de Rai Amsterdam. Onze dienstverlening omvat het grafische ontwerp van de stand, het verzorgen van de complete marketing en communicatie naar prospects en klanten, het updaten van de website, bedrijfsbrochure en het e-commerce programma, het geven van verkoopassistentie en een accurate opvolging voor het lokaliseren van "business opportunities".

U kunt ons team benaderen onder: mail@christopherconsulting.nl of bellen onder: +31 (0) 111 407 280 indien uw bedrijf door tijdsgebrek ook behoefte heeft aan het uitbesteden van marketing- en verkoopwerkzaamheden. Wij verzorgen voor u een innovatieve klantbenadering, een high-impact boodschap aan doelmarkten en een aantrekkelijke positionering van uw bedrijf op een internationale beurs.

Marketing Update voor Winning Zeemineralen2013-07-01

tshd-scelveringheVoor een internationaal opererend bedrijf in de winning van zeemineralen leverde Christopher Consulting een marketing update waaronder een compleet script voor een bedrijfsfilm in het Nederlands, Engels, Duits en Frans. Deze film laat zien hoe zand en granulaat op zee wordt gewonnen, ontzilt en gezeefd in elke gewenste korrelgrootte, om uiteindelijk middels efficiënt transport te worden gelost in het depot van de klant.

De gewonnen producten worden gebruikt voor afnemers in de zandhandel, grond- water- en wegenbouw.

discharging-sea-mineralsdredging vessel

Afronding Contract Offshore Platformkraan2013-06-30

offshore drilling rig

Christopher Consulting genereerde een kopende klant voor de verkoop van een diesel/ hydraulische offshore platformkraan. Ons team verzorgde de opzet van contracten en assisteerde bij ”the battle of the forms” tussen een gerespecteerde equipment bouwer en GDF Suez – Nederland.

De offshore platformkraan is ontworpen conform een Lloyd’s classificatie, heeft een hijscapaciteit van SWL 11,5 ton @ 10 meter en zal in het voorjaar van 2014 aan de klant worden geleverd.

10 Punts Offshore Afmeersysteem2013-06-28

200-tons-mooring-winch

Ons bedrijf is gevraagd om deel te nemen aan een marketing- everkoopproject met betrekking tot een 10 punts offshore afmeersysteem met een capaciteit van 200mT trekkracht en 620 mT remkracht.

Het systeem is voorradig in Nederland, is nooit geinstalleerd geweest en zal geleverd worden met een volledige fabrieksgarantie. Christopher Consulting heeft dit project opgedragen aan haar divisie Marine Contracting en voor technische vragen, een inspectie op locatie en/ of nadere details kunt u contact opnemen onder: mail@christophermarine.com of bellen onder nummer: +31 (0) 111 407 280. 

 

Benelux IP Congres 20132013-04-26

iplogo2Christopher Consulting heeft deelgenomen aan het jaarlijks gehouden Benelux IP Congres aan boord van het congresschip SS-Rotterdam. Interessante sprekers waren hoogleraren, internationale wetenschappers, politici en CTO's.

Dit congres creëerde een platform waar sprekers hun toekomstvisie konden geven op onontkoombare veranderingen in de wereld, waaronder onze technologische vooruitgang gerelateerd aan energiebehoeften. Alternatieve typen brandstoffen en energie zullen ons in steeds grotere mate gaan voorzien in onze energiebehoeften.

Al deze technologische innovaties en mogelijke successen zijn afhankelijk van een solide patentstrategie, welke de basis vormde voor een discussie gerelateerd aan de “(Draft) Rules of Procedures of the Unified Patent Court”.

Parallel aan deze sessie werden bezoekers ook geïnformeerd over strategische en tactische beslissingen welke zijn genomen in het succesverhaal van modekoningen VIKTOR & ROLF. Deze interessante presentatie werd gegeven door merkengerechtigde Arnold + Siedsma.

Als laatste deelde de bekende keynote speaker Rene Boender zijn marketing ervaringen met het publiek en vertelde waarom de waarde van een sterk handelsmerk zo belangrijk is ten aanzien van behoeften en verwachtingen van een volgende generatie. Zie ook www.ipcongres.nl   

Phone: +31 (0) 111 407 280  -  Mail: mail@christopher.eu  -  Disclamer: christopher®  -  Designer: hrv-reclame.nl