Nederlands English
 
Home    >    Over ons    >    Profiel

Consultancy bij verkoop en marketing

Profiel Christopher Consulting

Dankzij onze verkoop- en marketingexpertise alsmede onze ervaring in consultancy op het gebied van operationeel management kunnen wij onze klanten ondersteunen bij het vergroten van hun innovatievermogen, concurrentiekracht en winstgevendheid.

Innovatieve verkoop- en marketingstrategieën

De benadering van Christopher is niet alleen gebaseerd op een visie maar kan ook worden toegepast als een compleet nieuw verkoop- en marketingsysteem wanneer het bedrijf van de klant een verandering ondergaat.

Wij helpen bedrijven bij het optimaal afstemmen van hun identiteit op specifieke markten in een complexe, voortdurend veranderende wereld. Hierbij ontwikkelen wij een effectieve marketingstrategie met de juiste klantbenadering en follow-up, die van potentiële prospects kopers maakt.

Marketingresultaten

Bij ons marktonderzoek wordt door middel van benchmarking informatie verzameld waarbij, indien gewenst, ook prospects gegenereerd kunnen worden. Daarnaast ontwikkelen wij manieren om de doelmatigheid van reclamecampagnes en deelname aan handelsbeurzen te meten. Om u een optimaal rendement van uw marketingbudget te kunnen garanderen, is onze marketingstrategie gericht op het behalen van meetbare resultaten en het bepalen van doelstellingen die een effectieve inzet van mankracht, tijd en financiële middelen mogelijk maken.

Wij kunnen uw onderneming de volgende services bieden:

Phone: +31 (0) 111 407 280  -  Mail: mail@christopher.eu  -  Disclamer: christopher®  -  Designer: hrv-reclame.nl