Nederlands English
 
Home    >    Over ons    >    Geschiedenis

Gelein Melis

Geschiedenis Christopher Consulting

Christopher Consulting werd in 1997 door ondernemer Gelein Melis opgericht in Den Haag. Aanvankelijk richtte het bedrijf zich op de ontwikkeling van verkoop- en marketingprogramma's voor bedrijven in de maritieme sector, alsmede voor internationaal opererende handelsondernemingen en productiebedrijven. Op basis van de hierbij opgedane ervaring en verkregen deskundigheid kon Melis zich door de rechtbank van Amsterdam laten beëdigen als scheepsmakelaar.

In 2002 verkreeg Melis de EMCI-certificering, waarna hij zich verder specialiseerde in de aan- en verkoop van custom-built jachten, beroepsvaartuigen en scheepsuitrustingen, alsmede het begeleiden van nieuwbouwprojecten en taxaties.

Eind 2005 verhuisde Christopher Consulting naar het historische Zierikzee, strategisch gelegen tussen de twee grootste havens van Europa: Rotterdam en Antwerpen.

Na diverse succesvol verlopen verkoop- en marketingprojecten, waarbij talloze klanten werden begeleid bij de aan- of verkoop van luxejachten, beroepsvaartuigen en scheepsuitrustingen, breidde Christopher Consulting haar activiteiten uit naar andere sectoren, waaronder de automotive-, de hightechproductie- en de offshore-industrie.

Momenteel richt Melis zich voornamelijk op hoogwaardige dienstverlening op het gebied van marketing, verkoop en contracting. Ook assisteert hij klanten bij de ontwikkeling van hun exportmarkten, zowel in een business to business- als een business to consumer-omgeving.

Zie naast deze website ook andere Christopher divisies door hier op de hoofdwebsite te klikken.

 

Phone: +31 (0) 111 407 280  -  Mail: mail@christopher.eu  -  Disclamer: christopher®  -  Designer: hrv-reclame.nl